NY HJEMMESIDE

Nå er denne hjemmesiden i bruk.
  http://home.online.no/~anmbraat/
 


Alt som jeg har laga og lakt inn her blir værene i denne bloggen, det er formye å flytte over i den nye for her er det MASSE å se på.


22/11-07  Nå har jeg tatt framm løperene igjen å forbereder quilting.
25/11         I dag blei BABY BORN dukka kommplett.

BILDER FRA KURS.

LENGERE NEDE PÅ SIDEN SER DERE BILDER FRA KURSET HER PÅ GOL OG FERDIGT PRODUKT.  NÅ ER ALLE BILDENE PÅ PLASS, TRUDDE JEG.  MEN NÅ ER ALLE BILDER PÅ PLASS OG DET ER SIKKERT.FREDAG 12/10
HAR GJORT LITT PÅ BERGENSLØPEREN I KVELD OGSÅ.  SE LENGERE NED PÅ SIDEN ELLER UNDER KATEGORI.  SYING.


SØNDAG 7/10-07

I dag har det blitt gjort ganske mye her. Vi har fått litt av veden til hus og mere blir det. Har rydda vekk sommeren og fått vasket blommsterkrukker og tatt de inn. Mannan og den yngste sønnen har også rydda vekk "ting" fra garasjen. Strikka et par votter til, til toving og sydd på BERGENSLØPEREN. Bildene ligger under SYING.

BERGENSLØPEREN OG VOTTER TIL TOVING

Ellers så har jeg sydd litt på Bergens løperen i dag og driver med tittekanten og bilde av det kommer når jeg har fått sydd på kanten rundt. Bildene blir lagt til de som allerede er tatt og da må dere gå på SYING.
Jeg har også strikka ferdig vottene til toving og bilde av di er lengre nede på siden. Der står tovinga igjen.

MATFESTIVAL PÅ GEILO I MØRGO LØRDAG 29/9-07

I mørgo skal jeg til Geilo og ha utstilling på matfestivalen som går nå der oppe. Er jo spendt om det blir mye folk og ikke minst være for det er meldt regn og vind, hjææælp. Ja ja vi får vente til i mørgo så ser en hvordan være er. Har party telt så litt beskyttelse for regnet blir det. Skal være ute da så en må jo kle seg med ull.

KURS I HELGA PÅ LILLEHAMMER.

image328                              image329                      Nå er det helg igjen og jeg reiser i mørgo fredag 14/9 til Lillehammer på sy kurs og jeg skal prøve å ta mange bilder så jeg trur dere har kansje noe å glede dere til når jeg får lakkt de ut på siden min, men framm til da håper jeg dere koser dere med det som ligger her.

GOD HELG TIL DERE ALLE.         image330                                                                                                          image332                              


TRAVLE DAGER.

Disse bildene skulle ha vert lagt ut for 1 uke siden, men da jeg er ei travel kjerring med mange gjøremål har jeg ikke hatt tid før nå. Det går i arbeid, møter og reiser og til helga reiser jeg igjen.

FERIEN OVER.

29/7-07
Nå er ferien over og i mørgo er det tilbake i fullt arbeid kl,7,00, så nå kan det hende det blir litt stille på sy siden og hjemmesiden frammover. Jeg har jo sitti nesten dag og natt nå i en månede å sydd, men være har tillatt det også da, også var det denne utstillinga på Geilo i går og så er det bortover til Biri neste helg. Kansje det er på tide å finne fram strikking og hekling frammover hvis det blir fint vær og en kan leve ute frammover. Fordi om jeg begynner på arbeid så kann en være ute utenom arbeidstiden og kose seg, og det kommer jeg til å gjøre.

DAGEN FØR GJESTEBOD TIL FJELLS PÅ GEILO LØRDAG 28/7-07.

FREDAG 27/7-07

I mørgo setter jeg "snuten oppover til Geilo med sy,hekle og strikke tinga mine og håper att jeg får solgt noe, men det er jo triveligt å være med. Det er første gangen utenom en søndag i fjor i november, julemesse der oppe.
Nå er bilen pakket og klar med bor,stol og bægger og trillebæg med alt oppi. En spennende dag, håper været er med oss.

Her kann dere gå inn og se på nette.

www.gjestebod.no

GOLDAGEN LØRDAG 21/7-07

I mørgo er det goldagen og jeg har tenkt å la symaskina "få vile" og jeg skal prøve å kose meg med andre ting i mørgo,trur jeg dag, som å gå ned i Gol å se om det er noe inntresangt å få kjøpt, der.

TAKK TONEMOR.

Stående bamse.
I dag har jeg vært på besøk hos Tonemor å det var veldigt koseligt for jeg ble lengre en jeg hadde tenkt. Grunnen til det var att vi satte oss foran dataen og der i blandt lærte jeg noe nytt med hjemmesiden mi. Resultate vill dere nokk se fremmover og noe ser dere allerede. De ble ikke så mye sying på meg i dag som jeg hadde tenkt, men kvelden er ung enda og jeg har jo FERIE.

Blir glad for en hilsen!!!

Animasjon, lobe.                                      Animasjon. 
                                                            Trykk på bildet, så kommer du til gjesteboken.

       


FERIE. JAAAAAAAAAA!

I dag gikk jeg ut i 3 ukers ferie, og mesteparten av den tiden skal jeg prøve å bruke til å sy mest muligt framm til den 28 juli da svigermor å jeg skal ha stænd på Geilo. Jeg koser meg når jeg sitter å syr og nå når jeg har ferie så får jeg sitti en del å sydd. Jeg arbeider fult så da blir det ettermiddager og i helgene jeg får sydd. Kvelds uka blir det ikke sydd mye, kansje litt på formiddagen før arbeid hvis jeg har litt tid å att jeg har begynnt på noe.

Litt innformasjon til dere som er inne på siden min.

Til alle som er inne på siden min og det er ganske mange etter statistikken å se, så vill jeg bare fortelle dere att det har stått stille en stund på sy fronten for di den gammle maskinen min er blitt vrang etter ca,30 år. Så derfor, dere som lurer på att det bare kommer inn stoffer som blir kjøpt, jeg venter på ny symaskin som er bestilt. Men helt stille er det ikke på handarbeidsfronten. Her blir det hekkla både det ene og det andre og stikketøyet er i sving med også det ene og det andre men det er ikke ferdigt enda. Til dere som er på siden min, det hadde VÆRT veldig KOSELIGT om dere la i gjenn en hilsen i gjesteboka som ligger unner "LENKER" eller en kommentar under ett bilde. Ha en FLOTT dag alle sammen og takk for hilsener og kommentarer jeg allerede har fått. En annen ting også, er det noen som ønsker seg noe sydd så ta gjerne kontakt, så skall vi se hva vi kan fåtil. Det er bare å ta kontakt med meg.

FRI DAG.

I dag 30/4-07 har jeg fri og jeg har vært ute på egen hånd og her er resultatet. Det endte med en tur oppover i dalen, først til Ål også til Geilo.
Så ble det noe mere i " sammlingen " min,da.

Onsdag i påsken, 4/4-07

Har sitti ute hver dag i finværet siden palmesøndag og på kvelden har jeg drivi med toalettveska som min elste sønn skal ha før han reiser til Hellas rett over påske, nå har jeg bare igjen å sy den sammen i siden og i bånn, så er den ferdig også.Det er den andre toalettveska jeg syr. Glidlåsen komm på i går kveld/i natt. Den yngste sønnen skal ha en også men den blir aneledes, men svar den også.

I dag er det overskya og jeg må få ordna en del inner ting i dag. Det har vært dataen så langt og nå har jeg finni ut at jeg kann redigere det som er lakt inn før så nå har jeg fått orda opp i alle æ ø å problemene, uten om ett innlegg.

Ha en forsatt fin påske alle sammen.

Feil og lær!

I dag har jeg lært noe nytt. Jeg tenkte at jeg skulle slette noen bilder som jeg ikke ønsket å ha lagret, men det som skjedde da var at bilde ble sletta fra hjemmesiden, så da får jeg prøve å legge di inn igjen litt seinere.

Vår.

Her i Gol er det vår og knallvær og vi har begynt med vår reingjøring ute.
Jeg satt å sola meg å tenkte på hjemmesiden min og funderte veldigt på hvorfor æ ø å blir til ?, så jeg fant ut att jeg ville prøve en annen måte å skrive til bildene og det er på denne måten, så får vi se om det var lurt.

Her er det litt opplysninger.

Her er jeg inne med litt nytt. Denne sia begynte jeg med torsdag 22/3-2007 etter arbeidet om natta. Ble ganske "hekta så det ble noen timer og jeg har prøvd å sitti og lage mere på sia fram til nå.Har nok vært lit trøtt for det er ikke prikkfri sie, men hva gjør nå det! Hadde laga mere en jeg tudde og det er først når en sammler det på denne måten en ser hvor mye det er.

Det er noe som sjer med æøå ene når det kommer inn på siden, hvet ikke hva det er enda.

Takk til di som har skrivi en kommentar, det er bestandigt koseligt å se det er noen som har vært innpå og ikke minst kommentert. Får jeg det til vil jeg prøve å få inn en teller for å se hvor mange som har vært innpå og en gjestebok hadde vært greit. Har lyst på en skravle krok hvi jeg får det til og ikke minst,att det går ann.

NYBEGYNNER SIDE!!!!

HJÆLP, hva har jeg begynnt med nå? Trur jeg er bitt av bassillen. Det er et SONY DSC  -W 30 digitalt kamera som har skyllen og di andre mange fine hjemmesidene jeg har vært inne på.
Min elste sønn N-I var i Tyskland og kjøpte med seg dette kameraet til men,snilt. Med kamera og innspirasjonen fra di andre hjemmesidene så har jeg ent opp med denne. Ser mulighetene nå for før brukte jeg mobilen å tokk bilder og sendte det til mail adressa mi og derifra til mape på dataen.