PAKKE I POSTEN I DAG,31/7-07.I dag lå det en pakke i posten fra Desiree's Lappeteknikk.

image264

Her er "bonken" med bitene.

image265

Måtte ha forsjellige stoffer, MÅTTE BARE, Klarte ikke å stå imot fristelsen.

image266

Her tenker jeg ADVENT. Stoffe til venstre er 1m jeg har fått på kjøpet.

image267

Disse stoffene syntes jeg var så fine.

FERIEN OVER.

29/7-07
Nå er ferien over og i mørgo er det tilbake i fullt arbeid kl,7,00, så nå kan det hende det blir litt stille på sy siden og hjemmesiden frammover. Jeg har jo sitti nesten dag og natt nå i en månede å sydd, men være har tillatt det også da, også var det denne utstillinga på Geilo i går og så er det bortover til Biri neste helg. Kansje det er på tide å finne fram strikking og hekling frammover hvis det blir fint vær og en kan leve ute frammover. Fordi om jeg begynner på arbeid så kann en være ute utenom arbeidstiden og kose seg, og det kommer jeg til å gjøre.

GJESTEBOD TIL FJELLS PÅ GEILO LØRDAG 28/7-07.

Her er noen bilder fra utstillingen til Hol Husflidslag som jeg sto sammen med i dag. Utstillingen vart årets utstiller 2007 og det var litt gøy att jeg var med på det.

image258


image259


image260


image261


DAGEN FØR GJESTEBOD TIL FJELLS PÅ GEILO LØRDAG 28/7-07.

FREDAG 27/7-07

I mørgo setter jeg "snuten oppover til Geilo med sy,hekle og strikke tinga mine og håper att jeg får solgt noe, men det er jo triveligt å være med. Det er første gangen utenom en søndag i fjor i november, julemesse der oppe.
Nå er bilen pakket og klar med bor,stol og bægger og trillebæg med alt oppi. En spennende dag, håper været er med oss.

Her kann dere gå inn og se på nette.

www.gjestebod.no

NOEN FERDIGE SMEKKER OG LOMMETØRKLEETUI..

27/7-07
I dag har jeg gjort ferdig lommetørkleetuiene, og det er vell det siste jeg syr for å ha med meg til Geilo i mørgo. Får se utpå ettermiddagen om jeg kansje syr mere, men akkurat nå er jeg ganske metta. Det blir en spennende dag i mørgo.
SOLGT BEGGE TO.
image257

26/7-07 SOLGT den blåe.

image256

Så ble det noen lommetørkleetui også i kveld.

image255
SOLGT noen av smekkene.
Her har jeg sydd ferdigt mesteparten av smekkene. Alle er ikke like fine for det oppsto et lite probblem med marskina i dag, men jeg trur det er ordnet nå.

NYTT BLAD BLE DET OGSÅ.

image253

Her har jeg kjøpt meg ett blad og det bakerste bladet har jeg fått av Tonemor. Nå har jeg 3 nr, tilsammen av dette bladet.

STRIKKEKAFE OG HANDEL I DAG.

Etter strikkekafen var vi på en liten handletur, og litt ble det.

image252

SMEKKER OG MOBILHOLDER.

Her har jeg begynt på 12 smekker som jeg skal prøve å få sydd ferdigt i mørgo. I mørgo må jeg se om jeg kann finne et rødt/brunt stoff til 2 andre smekker med bamser som er avbildet før.

image249

Her har jeg sydd en mobilholder, men den er ikke så enkel med "kriker og kroker" så denne kommer jeg ikke til å sy så mange av. Dette er den andre gava til min svoger som jeg syr.
image250

GAVE.

image251

DAGENS PRODUKSJON.

Det ble 6 koppeetui i forsjellige stoffer.

image244
Koppeetuiene er ikke helt ferdige enda, har igjen noen småting som fastsying av kanten.

    Her har jeg sydd koppeetui som dere ser og di skal selges med en kopp til.

SOLGT den ene.
  image247

   Her har jeg sydd  BÅDE OG, den ene er til salgs og den andre er en av bursdagsgaven til min svoger.

HANDEL PÅ GOLDAGEN.

image243

Joda, det ble jo handel på meg i dag også og hva annet en stoffer og tilbehør. Men, SE JEG HAR BEGRENSA MEG MED MENGDE. Tråen er flerfarget og jeg gleder meg til å prøve di på pyntesømmer. Glidlåsene er delbare.

GOLDAGEN LØRDAG 21/7-07

I mørgo er det goldagen og jeg har tenkt å la symaskina "få vile" og jeg skal prøve å kose meg med andre ting i mørgo,trur jeg dag, som å gå ned i Gol å se om det er noe inntresangt å få kjøpt, der.

KOPPEETUIER OG NOEN NÅLPUTER.

Her har jeg laga litt i dag, den svarte med rød kant vart ikke så stor som jeg trudde, så den får være til smykker, medesiner eller annet div, små ting. Det har vært fint vær så noe handsøm ute i finværet vart det. Fått fylt og sydd igjen noen av nålputene også. Når det er fint vær er det somregel noen venner som kommer på besøk og i dag har det vært det.

image242


FLERE STOFFER.

image241

Her har jeg finni fram stoffer til i mørgo, så får vi se hva det blir av dette. Har vell en liten plan.

BLØTE SYBOKSER.

image239

image240


Ja,da var alt i orden igjen da, ser det ut som. Her er hverfal dagens produksjon. 5 nye bløte sybokser.
                                                                   
                                                       

STOFFER OG GLIDLÅSER.

Her har jeg finni noen stoffer så får vi se utover dagen hva det blir.


image238image237
  

  Har noe probblem med å få lakkt ut det jeg har laga i dag, så jeg får prøve igjen i mørgo å se om det går bedre da. Enten er det nett stede eller maskina mi det er noe galt med, men trur helst det er nette.
                                                                                     


Servietholdere,5stk.

Servietholdere,5stk.
SOLGT DEN MITTERSTE MED FUGLER, 1 BLÅ og gitt bort de brune.
I dag har jeg "serie" sydd og det kommer jeg kansje til å gjøre frammeover. Akkurat servietholdere har jeg vell sydd nokk av nå til jeg får se om jeg får solgt noen av di. Nå er det bare å finne ut hva neste prosjekt er å sette i gang i mørgo å sy det.

STJERNEBLOKK.

STJERNEBLOKK.
Dette er en stjerneblokk. Denne er syd på papir mønster.

GLASSBRIKKER.

image228image227
 

Her skal jeg prøve meg på glassbrikker i kveld så får vi se hvor langt jeg kommer før det blir senga neste. Har sitti ute med handsøm i dag for vi har hatt sol og fint vær, UTEDAG. JIIIPI.

Dette går bra så langt, hadde litt probblemer til å begynne med når jeg skulle sjære, men fant ut av det til slutt. Måtte finne ett stoffe til for å få alt til å stemme også bruker jeg samme stoffe som er i midten rundt til slutt.

Nå har jeg kommet så langt att vatt og for skal på og til slutt lukkekant. Dette var det mere arbeid med en jeg hadde tenkt på forhond.                                                       
 Her er den første brikka ferdig og om jeg er fonøgd???????? Men dette tokk tid å få laga.


                                                                                            

KOPPEETUI TIL STOR Å LITEN KOPP.

image225
Jeg måtte sy litt etter att jeg komm hjem fra Geilo i dag og det ble en enkel og min variant av koppeetuiet som rommer store kopper som dere ser. På den ferdige mangler det snor å stoppeknapp.

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP, HAR VÆRT PÅ GEILO I DAG.

image221
   
HJÆÆÆÆÆLP, jeg kann ikke gå inn i en stoffbutikk engang, dette går galt. Jeg er og blir stoffavhengi?????? Skule bare ha ett annet stoff som di selvfølgeligt var utsolgt på, også såg jeg alle disse fine stoffene jeg ikke har tenkt på før.

LITT AV HVERT I KVELD:

image217
                                                     
I kveld har jeg vært aktiv synes jeg. Her har jeg laga to pennaler og er ferdig med en barnesmekke og snart ferdig med den andre barnesmekka men den får jeg gjøre ferdig i mørgo for nå er kl, halv 3 og på tide å komme seg i seng. Når jeg sitter å syr har jeg inngen klokke i nærheten. Da er det kroppen som bestemmer når det er nokk.

HVA HAR JEG BEGYNNT PÅ HER????

Stoffer til bokomslag og pennal.
Her har jeg begynt på noe, det blir 3 ting, men hva??? Nå har jeg ikke sydd på 2 dager så nå må jeg få sydd litt igjen. I går var jeg på stikkekafe og bare rota hele dagen etterpå og i dag har jeg vært på Ål og rund å handla. Var som dere ser på Nesbyen en tur og dagen har gått i dag også. Jeg har begynt så får vi se hvor langt jeg kommer i kveld.

ARNEGÅRDLIA,NESBYEN.


Her ser dere noen bilder fra raset i Nesbyen. Trykk på bilde for å få full størelse.
  image215
Her er skogsvegen like over boligfelte.

Har vært på handletur.

image206
Det store bilde er stoffer fra Ål. Stoffer og karabinkroker, ringer er fra Panduro. Knappene, glidlåsene og di "hvite" stoffa er fra Lunt og Godt. Di anndre stoffene er fra Det kreative hjørne og sy tilbehøret er fra Husfliden. Trykker dere på det lille bilde forstørrer det seg.

Lite etui.

Liten syetui.
Her har jeg prøvd meg på småe etui til å ha i lomma eller i veska / toalettveska med litt rød, hvit og svart sytrå. Noen knappenåler, en synål og en sikkeretsnål i til å ha i reserve. Her er det også feil og lær. Neste vill jeg gjøre litt anneledes med lukkekanten rundt. Har trykknapp til å lukke den med.

BÅDE OG.

image199
DEN SVARTE M/ RØDT, SOLGT.
Her har jeg prøvd meg på flere BÅDE OG men sliter litt med spissen på nøkkelsiden og sliter litt med andre ting. Trur kansje jeg må kutte inn lengden på glidlåsen og prøve å lage delene litt større!!! Men ellers så er jeg ganske fornøgd. Har bare laga 3 stk enda. Øving gjør mester.

??????????????????????????

Stoffer til både og.Her har jeg finni fram noen stoffer jeg har tenkt å sy noe av i dag.

TAKK TONEMOR.

Stående bamse.
I dag har jeg vært på besøk hos Tonemor å det var veldigt koseligt for jeg ble lengre en jeg hadde tenkt. Grunnen til det var att vi satte oss foran dataen og der i blandt lærte jeg noe nytt med hjemmesiden mi. Resultate vill dere nokk se fremmover og noe ser dere allerede. De ble ikke så mye sying på meg i dag som jeg hadde tenkt, men kvelden er ung enda og jeg har jo FERIE.

BRILLEETUI, deler.

Saks gif.image196

Her har jeg begynt på brilleetui.

Brilleetui.

image194

Mobiltaske.

Mobiltaske.
SOLGT.
Nå har jeg gjort ferdigt mobiletuiet og det ble en karabin krok på denne også. Nå er det bare å få sydd en ring i veska.
De ble inngen mobiletui av denne, den passa akkurat til fotoaperatet så det ble ett fotoetui i steden.

Blir glad for en hilsen!!!

Animasjon, lobe.                                      Animasjon. 
                                                            Trykk på bildet, så kommer du til gjesteboken.

       


Noen av bøkene mine jeg finner innspirasjonen fra.

Bøker.

Sybeskrivelse av BÅDE OG i boka, Lappesprell og quiltestreker.

Både og,sybeskrivelse.

BÅDE OG.

Første dag av ferien har gått til å sy for det meste av dagen. Det ble flere sevietholdere, det ble 3 bløte sybokse som jeg sleit litt med for å finne den fineste måten å få di til på, derfor er di ikke like. Så heiv jeg meg på BÅDE OG, hadde sybeskrivelsen og lurt lenge på å prøve å sy den og nå ble det gjort. Det var litt utfordring og jeg lærte mye att en kann gjøre ting lettvinnere og ikke tongvint som jeg gjorde det i dag. Noen andre ting dukket opp og jeg fant ut att neste gang vill jeg gjøre noen ting anneledes.

Både og.

Både og.
SOLGT.

Nøkkel side med krok.

Nøkkel side med krok.

Ferdig nøkkelsiden.

Ferdig nøkkelsiden.

Åpning pengesiden.

Pengesiden.

Ferdig på penge siden.

Ferdig på penge siden.

Bløte sybokser i forsjellige fassonger.

Bløte sybokser.
SOLGT.

Flere servietholdere. Har visst fått dilla på disse!!!! Kan sy dem utennatt, nå.

Katte servietholdere.
DEN MED KATTENE, SOLGT.

Stoffer, men til hva?????????

Bløt syboks stoffer.

FERIE. JAAAAAAAAAA!

I dag gikk jeg ut i 3 ukers ferie, og mesteparten av den tiden skal jeg prøve å bruke til å sy mest muligt framm til den 28 juli da svigermor å jeg skal ha stænd på Geilo. Jeg koser meg når jeg sitter å syr og nå når jeg har ferie så får jeg sitti en del å sydd. Jeg arbeider fult så da blir det ettermiddager og i helgene jeg får sydd. Kvelds uka blir det ikke sydd mye, kansje litt på formiddagen før arbeid hvis jeg har litt tid å att jeg har begynnt på noe.

Overraskelses gave fra ei venninne, kjøpt i Hønefoss i dag.

Stoffer fra Hønefoss.

Her har jeg sydd litt i dag,men ikke det store.Mobilholdere og 4 nye nålputer.

Mobilholdere og 4 nålputer.
DEN BLÅ,GUL,GRØNN MOBILHOLDER,   SOLGT.

Her er det mere stoffer og til hva????????????????????

Stoff til servietholdere og mobil.

Nålputer og servietholdere.

Her er noe av stoffene sydd, det ble ikke noe sying i helga så da måtte det bli etter arbeid i dag. Ettermiddag. Nå venter jeg bare på finværet så da blir nålputene fyllt og sydd med handsømm. Men di må være ferdige før den 28 juli for da skal jeg til Geilo å ha stænd med svigermor, håper å få solgt noe av det jeg har sydd, framm til da.

Her er noe av stoffene sydd,23 nålputer og servietholdere.

23 nålputer og 3 servietholdere.
 SOLGT alle servietholderene.

Her har jeg finni flere stoffer til å sy av, føll med føll med.

Stoffer til nålputer.